joi, 21 octombrie 2010

Toti suntem intr-un fel sau altul ceilalti

Mi s-a intamplat seara trecuta un lucru ciudat...la 3 dimineata m-a sunat cineva...am raspuns si nimic. Inchid si suna din nou...raspund...nu vorbeste...Lucrul asta se repeta de cateva ori. Somnoroasa ma pun sa dorm si nu ma gandesc la lucrul asta decat dimineata.
Ulterior aflu ca persoana care m-a sunat nu ma cunoaste...nici macar nu stie unde a sunat...a format la plesneala un numar de telefon...care s-a dovedit a fi tocmai al meu...Ce cauta? Ce sau cine se astepta ca va raspunde la capatul liniei telefonice orange?:) NU stie nici el...Ce l-a determinat sa sune asa...la plesneala? Curiozitatea sa vada peste cine da...si nevoia de a vorbi cu cineva...pe care nu-l cunoaste...despre lucruri simple, generalitati, lucruri banale...si in acelasi timp de a povesti lucruri personale care nu-i dau pace.
De ce simtim nevoia cateodata sa discutam chestii personale cu straini? De ce reusim sa ne deschidem mai usor in fata unei persoane care nu ne cunoaste? De ce nu putem gasi raspunsul intrebarii de ce?

Niciun comentariu: