miercuri, 7 octombrie 2009

What do we wish?












"Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat tot Universul lucreaza pentru a-ti indeplini visul" Paulo Coelho- Alchimistul

De multe ori ti-ai dorit ceva. Si te-ai rugat ca acel lucru sa devina realitate. Ai contribuit si tu in oarecare masura pentru a-l face sa devina parte din viata ta. Si cand l-ai avut te-ai bucurat nespus ca ai obtinut ce-ti doreai. O perioada ai fost madru de tine si ai zambit pe strada oamenilor necunoscuti si ai calcat apasat cand ai intrat intr-un loc plin de oameni necunoscuti.
Apoi ai vrut altceva, ti-ai dorit ceva nou, mai mult, si lucrul pe care l-ai obtinut inainte a devenit ceva obisnuit pentru tine, a devenit o parte din cum esti tu, ce esti tu. Deci era firesc ca sa-ti doresti altceva...sa te zbati sa-l obtii, sa te rogi, sa speri, sa crezi, sa tremuri la gandul ca poate nu o sa-l obtii...pana cand ...intr-o zi...ti-ai dat seama ca ti s-a indeplinit dorinta. Si iar ai fost mandru de tine, iar ai izbucnit in lacrimi de fericire...pana cand... intr-o zi ...ti-ai pus in gand ca vrei altceva.
Dar te-ai intrebat vreodata daca tu ai meritat ca dorinta ta sa devina realitate? Te-ai gandit la visele celor din jurul tau? Ti-ai dat seama vreodata dupa ce ai pierdut ceva ca-ti pare rau? Ca de fapt ai socotit in mintea ta gresit...ca tot timpul ai avut langa tine ceea ce ti-ai dorit?...
Ai grija ce-ti doresti, pentru ca s-ar putea indeplini!

Niciun comentariu: